Aku ora nyoba kanggo mimpin revolusi kene, nanging akses kanggo internet dhasar tengen, kosong lan prasaja abang panas poker tanduran lilies. Iku ora masalah technical, nanging iku teknis paling gedhe arupi tindak panyènsoran ing umur modern kali kasino portsmouth tanggal opening. Iku ora mung layanan internet sing wis mati, iku kang sel telpon jaringan uga. Bisa sapa mbayangno sing kedados ing UK utawa Amerika Utara?Mbayangno akses ora ana menyang Facebook, Twitter, YouTube kali kasino anyar jackpot pemenang. Yen ana sing tepat kaadilan, digarap liyane saka donya kudu protest marang Mesir ing atas jenenge sing warga, utawa diobong lilin kanggo wong-wong mau, mung nindakake soko kanggo njaluk pesen sing iki jinis prilaku ora bakal ngejarke ing donya masyarakat dening sembarang negara kali casino poker turnamen philadelphia. Iku nyenengake pemandangan liwat ana sapunika, duka mobs mlaku liwat lurung-lurung, tentara wis melu, sampeyan bisa uga pengin kanggo ngeruk Mesir mati ing negara-negara Afrika kanggo ngunjungi totoan konco baris pass ing craps. Akeh mindhah dening panguwasa Mesir lan nyoba kanggo nggawe bisu akeh mbantah ing negara, akeh kang ana kang disseminated liwat internet totoan kabeh nomer ing craps.
Iku pamikiran medeni totoan lan gambling kang rawuh ing dhaftar.