Kontak Stephens Washington Biro Pangareping Steve Tetreault ing [email protected] utawa 202-783-1760 totoan lan gambling kang rawuh ing dhaftar. Revenue saka olahraga wagers mejet rekaman $227 yuta, mlumpat saka meh 12 persen saka 2013. Interpretasi wis mimpin negara kanggo njelajah sponsor Web gambling, lan telung negara — Nevada, Delaware lan New Jersey — wis rampung supaya, On Wednesday, Sen totoan kabeh nomer ing craps. Kanggo bagean sing, penasehat ukum saka Web game argue sing ngedeni sing overblown, sing karo sing tepat peraturan lan nggunakake pribadi teknologi, game bisa mbukak kanthi aman casino heist nganyari patch cathetan.

"Yen iku wis arep kanggo pindhah ing, ayo kang nggawe iku transparent casino heist trowongan boring mesin. Panjenenganipun ngandika ora sih gambling liwat Internet casino heist tips lan trik. AGA Presiden Geoff Freeman, uga diwawancarai ing program, ngandika Super Bowl nomer nuduhake iku cetha hukum sing saiki ing olahraga gambling "ora bisa digunakake." Ing AGA wis ngomong antarane sawijining anggota ing bisa respon kalebu apa kanggo pengacara menehi gamblers opsi liyane kanggo matak legal bets carane kanggo mbatalake dhuwit saka huuuge casino. WASHINGTON — Karo kabeh mata ing Super Bowl lan milyar dolar kang wagered — biasane ilegal — ing game, Sen.

"Kita kudu pirembagan karo wong Amérika lan kita kudu mbokmenawa wis pemeriksaan ing Congress ing kabèh jeksa agung bisa ngetokake supaya kita bisa mbangun kesepakatan." Takon ing interview kok Nevada kudu olahraga totoan lan ènèng liya, McCain ngandika, "aku mikir sampeyan duwe titik banget lan sing kok iku jeksa agung bisa ngetokake nasional." "Aku mikir sing ana panggonan kanggo olahraga gambling ing negara ngendi gambling legal," ngandika carane kanggo mbatalake dhuwit saka kontak poker.