Miturut laporan saka Penet Saka Atlantic City koran, Christie digawe ing statement on Thursday minangka bagéan saka saben wulan Takon Gubernur program radio nalika tambahan criticizing Straub kanggo ora kepingin kanggo pindhah liwat casino lisènsi proses aplikasi jeux casino gratuit hors ligne. Straub salajengipun ngginakaken $82 yuta kanggo tuku property liwat kang Polo Lor Negara Klub real estate kendaraan sadurunge September weruh wong re-account perusahaan karo sawijining 150,000 sq ft casino minangka SEPULUH Atlantic City jeux casino gratuit golden dewi.
Aku ora mikir iku arep kanggo mbukak minangka casino kajaba wong iki dadi liwat cocok licensure proses." Christie kabaripun diterangno sing Straub isih bisa re-mbukak buta Boardwalk property tanpa casino nanging sing wis mamang minangka kanggo apa skenario iki bakal tau teka kanggo pass. "Aku wus, cukup sakbenere, sing sadean iku amarga ing mburi kang mung wis ora wis bisa kanggo ngirim," Christie nyatakake internetsiz bedava casino oyunlar indir. "Apa sampeyan mikir Atlantic City njupuk anggere iku kang njupuk," Straub, referring kanggo resor kutha kang recovery ekonomi, marang koran internetowy poker na pieni dze. Penet Saka Atlantic City kacarita sing pengusaha wis menapa malih diklaim New Jersey Casino Kontrol Komisi wis ora mèlu negara pranatan ing nolak kang usulan kanggo waive casino lisènsi requirement kanggo SEPULUH Atlantic City internet. vincere aku tornei di poker una mano alla volta.

Florida basis pengusaha langsung ngajokaké tuntutan hukum ing ngarep-arep saka njupuk kaputusan iki lan nyuwun udur sing ora kudu aplikasi kanggo lisensi amarga casino bakal entuk disewakake kanggo pihak katelu. Nanggepi, Straub wis kabaripun disebut Christie pincang-bebek gubernur sing kawuningana bisnis saka nandur modal ing New Jersey carane akeh geladhak ing texas holdem poker. Sawise ilang loro sadurungé timer dileksanakake wates, Straub wis kabaripun ngarep-arep kanggo re-mbukak property karo sawijining gambling fasilitas ing juni nanging rencana iki kenek pemblokiran kesandhung telung sasi kepungkur sawise New Jersey Casino Kontrol Komisi mrentah sing hebat kudu aplikasi kanggo gambling lisensi carane akeh geladhak ing blackjack online.