Sportsbook operator Teknologi CG wis kena denda sing jumlahe $250,000 dening Nevada Game Kontrol Papan kanggo nrima metu-saka-negara wagers. Nggoleki ing Las Vegas basis katelu perusahaan, karo liyane sanksi kalebu discontinuation saka sawijining Cantor Olahraga Buku sistem komputer lan nyediakake luwih latihan kanggo sawijining karyawan internet vincere aku tornei di poker. Teknologi CG iki pisanan denda sing jumlahe kanggo kaping mbayar wagers – nggoleki cacahe $1,5 m lan uga ningali CEO Lee Amaitis mundur minangka bagéan saka utang internet poker legal ing california. Kapindho sawijining ($22.5 m) related kanggo acceptance saka seluler wager saka Maryland ing 2016, kang ana ngiring dening 33 liyane metu-saka-negara bets ing oktober 2016 piyambak.

Teknologi CG katelu offence iki nrima wagers ing wayahe pas rintangan kang padha diganti, anjog kanggo 783 pemain nampa $7,368 luwih saka samesthine lan 700 menang $4,465 kurang carane akeh geladhak ing omaha poker. Nanging, Teknologi CG kang paling anyar nggoleki dumadi ngartekno suda jumlah amarga kasunyatan sing iku poto-dilapurake ing jeksa agung bisa ngetokake carane akeh geladhak paling apik kanggo blackjack. Perusahaan nganggo wolung sportsbooks ing Las Vegas lan wilayah kang katelu-paling gedhe operator konco MGM Resorts lan Caesars Hiburan..