Loro pengumuman saka NetPlayTV. Ing personel ngarep, direktur non-eksekutif Moshe Edree mlaku mudhun, bakal diganti dening Tim Mickley, biyèné managing director saka game tim ing Collins Stewart game slot free casino online. Ing ngarep produk, padha wis mung dibukak nyata-dhuwit game app kanggo iPhone kanthi irah-irahan SuperCasino, kang kita nang iku mung, uh, super mesin game.

Minangka September poker. 1, Victor Chandler bakal mati sawijining Gibraltar basis telpon totoan operasi game mesin free casino. Customer care garis bakal isih dienggo, nanging bookmaker bakal ora ana maneh dadi nrima wagers liwat telpon, kajaba sing lagi dhuwur-roller cumadhang kanggo nyelehake mudhun mbendel nalika sampeyan pick munggah panrima slot menyang panggonan.

Vic wis sabdho ing penutupan kasus dening ngakoni yen 97% saka tumindak kang saiki rawuh liwat online utawa seluler bets, kang ngandika kurban meningkat nilai. Diwenehi padha gulung-offs ing bisnis telpon ing loro William Hill lan Ladbrokes, iku cepet muni rauh kanggo dadi muni budheg kanggo technophobic punters?.