Wynn kang sisih kulon casino mbenake bakal rauh rampung, nambah circa 40 tambahan tabel VIP apa ora roulette ateges ing ngimpi.

Manajemen ngandika dhuwur-mburi premium massa banget, padha VIP kang. Manajemen ngandika padha kudu 7,000 buruh ing pucuk lan saiki sing 1,600 short – pemerintah wis pacing persetujuan construction buruh, e.g.karo anyar amal saka 1,000 buruh a sawetara sasi mengko saka perusahaan wis ngarep-arep," ditambahaké analysts.ut UBS ditambahaké iku sumerep mbenake ana property Wynn Macau (digambarke), ing kutha kang tradisional casino wilayah downtown, minangka positif kanggo pangentukan mangsa minangka iku bakal nambah papan kanggo Suncity Group, ngandika kanggo dadi kang paling gedhé Macau junket aggregator kanggo dhuwur roller pemain adhedhasar VIP muter, lan uga kanggo Neptunus – liwat penerus bisnis disebut Guangdong Group – panginten kanggo dadi nomer loro junket operator posisi meja poker 6 max. Rata-rata nomer tabel VIP melorot kanggo 244 unit ing waktu papat 2014 saka 273 unit ing taun sadurunge waktu papat amarga ing bagean gedhe kanggo mbenake ing bagean saka casino lantai. Menang persentasi ing waktu papat 2014 iki paling tingkat terus wiwit waktu katelu saka 2013," ditambahaké tiyang sepah, referring kanggo sawijining Macau massa game meja operasi. Completion saka mbenake wis samesthine sadurunge Cina Taun Anyar," nyatakake Wynn Resorts, referring kanggo sawijining Wynn Macau operasi. Diatur property EBITDA nolak 2.1 persen kanggo US$1.77 milyar ing 2014, karo apa tiyang sepah diterangake minangka "rekaman kinerja taunan ing Wynn Las Vegas" nutup kerugian dening ngisor diatur property EBITDA ing Wynn Macau.utawa 2014, diatur property EBITDA tambah 5,9 persen kanggo US$515.2 yuta ing Wynn Las Vegas lan ambruk 5,0 persen kanggo US$1,26 milyar ing Wynn Macau.ynn Macau game tabel turnover ing VIP babagan iki US$20.7 yuta kanggo waktu papat 2014, 39.9 nyuda persen saka US$34.4 milyar ing waktu papat 2013. Manajemen komentar sing Suncity lan Neptunus bakal njupuk munggah papan anyar, kang nyemangati minangka paling gedhé junket (Suncity) ing Macau saiki bakal wis dhewe kamar (mungsuh joint venture...saiki)," nyatakake UBS.sing Tang saka Deutsche Bank AG, ngandika ing cathetan: "Wynn [Macau] katon disetel kanggo ngranggeh sawetara enggo bareng ing waktu pisanan: minggu sabanjuré, iku bakal re-mbukak loro direnovasi junket kamar karo 40 tabel kanggo Macau kang loro paling gedhe junkets (Suncity lan Guangdong/Neptunus). Nanging inti premium massa iki ngalangi minangka manajemen tugasaken ing kamar hotel diwenehi bali saka junkets kanggo diangkah klompok saka 7,000 pemain ing kategori iki," ngandika Ms Tang saka Deutsche Bank ing dheweke wigati ing Wynn Macau.ynn Macau kang slot mesin nangani kanggo waktu papat 2014 nolak 19.5 persen saka 2013 wektu kanggo US$1.1 milyar, lan slot menang melorot dening 20,9 persen positif lan negatif efek saka gambling. utawa taun lengkap 2014, grup global net bathi padha US$5.43 milyar, mudhun 3.3 persen saka US$5.62 milyar ing 2013 aspèk positif lan negatif saka gambling. Menang saben unit saben dina ana 3.8 persen luwih dhuwur ing US$912, dibandhingake kanggo US$879 ing waktu papat 2013, amarga abang ing nomer unit ing casino lantai..