Sakabèhé, iku apik ana kanggo buku. Karo totoan umum kuwat ing 49ers sisih, Carolina ora malah kudu 6.5-titik baris kanggo menehi sportsbooks sawijining paling apik asil saka minggu, menang outright lan nuthuk metu akèh teaser lan parlays.

Karo Panthers menang lan panutup nyebar, mbayar metu sing dimuat garis padha èfèktif di buwang metu jendhela. Kula carane iku wis diganti. Muter ing ngarep karo 8-titik panyebaran marang tim muter tanpa wiwitan sawijining pemain ketoke kaya kesempatan sampurna kanggo umum kanggo pounce ing favorit ara-ara samun diamond casino nogales ting jam. Kuwi wis siji saka acara ing Carolina lan karo iki teken menang marang Niners, ing Panthers uga marang sportsbooks kabèh surak bab harrah kang casino cedhak philadelphia pa. Sing ana ageng kanggo olahraga buku sing asring gumantung ing menang game tombol sing akeh banget klebu ing jinis iki saka bets harrah kang casino cedhak nashville tn. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre harrah kang casino new orleans 8 kanal st new orleans la 70130. Dumadakan resurgent Panthers menangaké game kalima ing baris wingi, ngantem ing San Francisco 49ers 10-9 lan mlaku sing ngrekam kanggo 6-3, podho rupo kanggo sing highly-dianggep mungsuh.
Lan makarya metu splendidly kanggo buku. Louis Rams' ngagetne shellacking saka Indianapolis Colts uga diaktifake metu rosy kanggo buku daniel negreanu online poker latihan.