Nanging sanes hamung saran sing asu lan roosters bisa dianggep kuping ora cukup kanggo AGA kang copywriters daniel negreanu cilik werni poker. Kaget, AGA anyar situs web ndadekake ora sebutno bab nolak ilegal bribery saka pejabat manca, kaya jenis sing AGA anggota Las Vegas Sands ana ing diselidiki kanggo nganti perusahaan mbayar $9j kanggo mungkasi US Securities and Exchange Commission saka mencorong sawijining senter munggah Adelson kang bunder. Nyimpen sing kanggo inisiatif kang kapindho mengeti, ora mangu danielle andersen poker net worth.
AGA TEMBANG ulang TAHUN sing SENENG KANGGO NYABABAKEN KOMPETISI Sauntara kuwi, ing Amérika Game Association (AGA) announced iku bakal terus dhewe shindig ing Capitol Hill iki ana. Padha uga ora bakal bisa kanggo ban online gambling, nanging padha uga bisa kanggo wektu tundha sawijining legalization nalika maneh. Supaya kita lagi marang sing nglumpukake kewan kuwi gelut "perdagangan narcotics, senjata lan tumindak liyane kasar kadurjanan" nalika "asring kaping anak sing uga sijine ing resiko lan kapapar iki nggegirisi lan kejem acara." Kang babar blas beda saka kabeh wong-wong media laporan babakan bocah-bocah ngiwa unattended ing diparkir mobil nalika tuwane nglampahi 24 jam pêntil diparkir ing AGA anggota' slot lan tabel game daniel negreanu online poker stats. Ing sisih liyane saka lobbying receh, Kanada Amaya Game wis nyewo CSA Sastranegara kanggo ningkataké manfaat saka gambling online kanggo Congressional jinis. On Monday, Gunung kacarita sing Koalisi kanggo Mungkasi Gambling Internet (CSG) wis nyewo Keelen Grup kanggo ningkataké sawijining anti-online agenda ing Capitol Hill sebastian maniscalco angin creek casino. Ing AGA uga planning "utama hukum pelaksanaane summit" ing Washington iki juni kanggo brainstorm ing cara anyar kanggo nyuda kompetisi madhep US tanah adhedhasar casino industri.