"Sheldon iki jenis restaurant casino de salies du salat. Kamanungsan kang loman ora sumurup wates lan mbantu wangun kaetung pantes uwis — lan pengusaha sing diganti sawijining immeasurable nomer saka gesang," Trump ngandika ing statement restaurant casino de st galmier. Panjenenganipun mbantu sijine Presiden Donald Trump ing kantor, lan didhukung kang pamilihan punika malih nalika kampanye. Caesars Hiburan CEO Tom Reeg ngandika Adelson "dumadakan shaped kita industri." Billionaires Lorenzo lan Frank Fertitta III, nduweni Stasiun Kasino, disebut Adelson "legenda ing game industri." Adelson kang kaanane kauntungan akeh Republik ing DC negara lan pemerintah tengen bangsa. Adelson bakal hard kanggo ngganti." Bill Hornbuckle, presiden lan CEO saka MGM Resorts, aken Adelson kanggo ngewangi kanggo "wangun jaman modern saka game lan hospitality." MGM boss ditambahaké sing Adelson ana "philanthropic buta" sing wis impact immeasurable ing Las Vegas lan donya. Las Vegas Review-Journal, kang Adelson kulawarga ndarbeni, diterbitake editor minggu sawise pemilu urging Presiden kanggo ngakoni kanggo Presiden-milih Joe Biden iku pala casino opening rauh. Saka casino eksekutif kanggo pemimpin donya, casino tycoon kang eling fondly dening kanca-kanca lan allies. Republican Yahudi Koalisi disebut Adelson, "paling consequential Yahudi kamanungsan ing sajarah saka wong-wong Yahudi." "[Sheldon] iki apik kanca kanggo kita wong, lan luar biasa juara saka wong-wong Yahudi, ing negara Yahudi, lan aliansi antarane Israel lan Amerika," ngandika Israel Perdhana Mentri Benjamin Netanyahu iku palm beach casino mbukak dina iki. Dheweke ngandika donya sumurup sawetara saka bojone kang philanthropic karya, nanging ora kabeh. Mantan Presiden George W.