Sikkim, negara ing tlatah India, wis diwenehake sawijining page online gambling licence, limang taun sawise maringaken hukum kang diijini game internet pangan apik kanggo poker wengi. Best & Co, perusahaan Indian basis lotre perusahaan Game Mangsa Solusi, wis aman hak kanggo mbukak i-camping game ing negara full ngiringake poker download android.

Sikkim mung negara India kang ora nglarang gambling online, senajan wis ora wis bisa kanggo menehi metu lisensi kasebut sadurungé pelamar kayata Willliam Hill, Ladbrokes, Betfair lan 888 full ngiringake poker layanan customer nomer telpon uk. Iki amarga kahanan sing durung mesthi minangka kanggo apa Sikkim kagungan panguwasa legal kanggo grant lisensi, kang dadi marang Federal Teknologi Informasi Tumindak ditanggepi dening Indian pemerintah pusat ing 2011 full ngiringake poker download eu.
Mung seng hukum sing game sing dianggep dadi game saka skill, kayata rummy lan balapan jaran, nalika macem-macem negara India operate lotre game. papat angin casino kode promo.