Acara Digital specialists Hipther Agensi wis dicethakaké ana sawijining anyar strategi iklan kanggo sawijining kapal penggedhe konferensi ing Amérika, sadurunge disebut "Olahraga Totoan & Casino Summit Amerika Utara" Miwiti metu taun iki, Game Amérika' taunan puncak bakal dadi tuan rumah ing "Puncakipun dening Game Amérika" account lan bakal kalebu loro acara: Bangunan ing sukses ing edition pisanan sing njupuk panggonan ing 2020, tim iku bungah kanggo nambah dina kebak rembugan bab Amérika Latin industri gambling minangka bagéan saka isi jangkoan ing GamingAmericas.com.
Puncak dening Game Amérika account njangkepi Game Amérika Seprapat Meetups lan nawakake anjog sawetara saka pemahaman lan jaringan kesempatan kanggo kepentingan industri tengen Lor lan Amérika Latin full ngiringake poker download deutsch. Zoltán Tűndik, Co-Pendiri lan Kepala Bisnis ing Hipther Agensi komentar: "Ing taun kurang saka, Game Amérika wis mbuktekaken dhewe lan menek akeh ranking dadi siji-mandeg media stopkontak kang nawakake kualitas isi grafik lan sarwa dumadi sawetara saka sing paling ngedika bab industri rapat-rapat papat angin casino resort prasmanan.

Kita saya nambah kanggo kita aturan lan saiki kita anjog summit bakal nutupi malah luwih ing wilayah Amérika." Tim ing Hipther Agensi sing wis planning kanggo kaloro meetup darmabakti kanggo Amérika, kang bakal njupuk panggonan ing 29 April lan uga nyepakaké kanggo Summit kang bakal njupuk panggonan antarane 22-23 juni, 2021. Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun papat angin casino reopening anyar kebo mi. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive. Ora akeh folks duwe pengalaman utawa kawruh bab gambling online papat angin casino reopening tanggal.

Kang adoration saka bal-balan uga nyatet. Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina. buyar slot dhuwit recehan lan nginggilaken cepet.