Loro-lorone uga pangkat ing ndhuwur enem ing total pelanggaran. Lagi saiki narik kawigaten 58 persen saka moneyline bets lan loro-thirds saka dhuwit wagered terus munggah papat angin casino reopening michigan. Panjenengane ora kejawab minggu iki sadurunge nyoba kanggo muter ing Nov papat angin casino reopening rencana. Sing loro tim bakal muter maneh ing Seattle ing Dec. Nalika titik panyebaran wis manggon kalem, wis ana sawetara gerakan ing moneyline buyar slot kanggo wong diwasa apk.
Ing Seahawks miwiti menehi telung poin kanggo Minnesota, nanging sing paling sportsbooks saiki wis tim ngarep minangka 2.5-titik favorit, senajan William Hill DraftKings lan wis katahan ing baris utuh buyar slot free casino mesin slot online. Panrima Adam Thielen iki mrentah metu liwat akhir minggu amarga saka bundhas hamstring buyar slot - slot mesin. A saperangan saka NFC playoff contenders bakal kothak mati ing Seattle kanggo ana Wengi Fútbol, minangka Seahawks inang Minnesota Viking nalika padha slot sirah ngawut-awut nemokke.

Enem taun veteran lan mantan Kabeh-Pro marang reporters pungkasan ana kang sinau ana prabédan ageng antarane ciloko kanggo bagean liya saka awak lan hamstrings nalika padha slot mesin nemokke.