Income operasi ambruk substantively sak wektu saka plus tokoh saka $164m kanggo mundhut tokoh saka $556m, nalika utang net melorot saka $7,937 m $7,335 m sak periode sing padha buyar slot dhuwit recehan free 2021. IGT lantaran iki kurangé populasi ing revenue kanggo efek saka advertisement saka Pindho Mudhun Interaktif lan lotre anyar kalonggaran amortisation buyar slot dhuwit recehan lan mutiara. Publishing sawijining waktu katelu nganyari perusahaan announced nggabungake bathi saka $1,221 m ing itungan pancet mudhun saka $1,266 m kacarita sak waktu saka 2016.

Pangentukan diatur sadurunge kapentingan, pajak depreciation lan amortisation tetep umumé panggah, nanging diatur income operasi ambruk dening 10% saka $286m kanggo $258m sak periode telung sasi nalika bakal 7 taler casino mbukak. Global perusahaan game IGT wis announced 6% itungan pancet nyelehake ing sawijining taun-taun revenue kanggo waktu katelu saka 2017 nalika padha slot mesin nemokke. IGT revenue saka sawijining italia madhep operasi dropped saka $426m ing waktu katelu saka 2016 kanggo $418m sak periode pungkasan 30 September.