Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki nalika bakal 7 taler casino mbukak. Ing salah siji kedadean, dakwaan the alleges sing Nguyen iki mbeta $69,785 ing miturut omongane uwong mediawiki saka advertisement saka mariyuana nalika piyambakipun teka ing Portland ing pesawat saka North Carolina nalika padha slot mesin nemokke. Kabeh wong-wong supaya adoh arraigned wis salah ngetik ora guilty pleas, lan padha salajengipun conditionally dirilis dening pengadilan nyoba sing ditundha nalika padha slot mesin pisanan digawe. Indictments wis mondhok marang Kiet Vo Anh, Vinh Tuong Nguyen, Quan Anh Ho, Tan Tran Quoc, Duy Huynh, Nhat Luu, Hoa Nguyen lan Thai Vet Huynh hard rock casino new mexico isleta. Kawolu detainee iki ngangkat munggah ing Orange County, California hard rock casino anggota anyar.

Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] Wolung dipenjara minangka penyelidikan terus joint federal tugas pasukan cacahe FBI, Penegakan Tamba Administration lan Departemen tanah Kelairan Keamanan wis aktif ing Oregon lan sawetara negara liyane ing nguber saka ilegal online gambling lan bisa nyinggung tamba.