Sagi wis sarujuk kanggo Nuvei kang kurban, lan SafeCharge papan (surprise!) sacara mutlak ngentut karo Sagi pilihan iku pala casino opening rauh. Pungkasan November, SafeCharge announced plans kanggo nyedhiyani KITA diatur online gambling industri karo nyata-wektu Otomatis Clearing House (ACH) layanan pembayaran liwat eCheck Pilih saka gambling fintech rasukan tiyang istri Mazooma iku palm beach casino mbukak dina iki.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre iku pala casino mbukak durung. Ing Maret, SafeCharge kacarita sing menehi 2018 revenue wis thukul 24% kanggo ngrekam US$138.5 m sawise sawijining volume transaksi dijupuk munggah 47% ing taun-taun kanggo 255.1 m, nalika ing nilai saka transaksi iki wungu 45% kanggo $13.9 b iku pala casino poker kamar mbukak. Sagi wis ajeg divesting awake saka gambling-related holdings ing sih saka tuku munggah ageng swathes saka UK real estate, kalebu wilayah tombol London Camden Town paragon casino spa la vie.