Horseracing data lan panyedhiya isi Racing Kirim B2B wis announced sing tanah basis totoan kopi ing Inggris lan Irlandia saiki duwe cara anyar kanggo tampilan nyata-wektu tipping lan totoan informasi ing ngisor iki bukak saka sawijining Racing Kirim Gantry (RPG) inovasi. Racing Kirim B2B nyatakake sawijining RPG sistem wis musna manggon karo liwat katelu saka totoan kopi ing Inggris lan Irlandia lan nawakake seri short statistik jepretan supaya minangka kanggo bantuan punters nggawe luwih pancasan informed nalika manggonke horseracing wagers paragon casino rv resor louisiana. Saiki kang ditawakake bookmaking perusahaan kayata Pantun Daya, Boylesports lan Ladbrokes, RPG inovasi menehi operator karo nganti telung tombol totoan njedul dina kanggo saben kasedhiya ing Inggris lan Irlandia lomba lan iki bisa diundhuh ing macem-macem format sing kompatibel kalebu HTML5 paragon casino spa marksville la. Iki njedul sing ditemtokake dening algoritma tartamtu kanggo saben acara lan kalebu unsur kayata panas trainer lan jockey kajawi paling tipped lan lelungan kir. Racing Kirim B2B ngumumaké yen sawijining RPG advance menehi kopi 'akses kanggo gampang-kanggo-nggunakake antarmuka' ngendi totoan supaya bisa viewed sadurunge kang diundhuh, kang ngidini pelanggan kanggo 'pick lan milih apa njedul kanggo nggunakake' paragon wiki alpha slot kabisan. "Milih isi sing bisa diundhuh lan banjur diunggahaké menyang gantry sistem kanggo nggunakake ing ana layar pesawat-ups lan carousels," maca statement saka Racing Kirim B2B, kang wis kantor ing London lan Dublin lan nawakake sawijining layanan ing macem-macem basa kanggo pelanggan ing luwih saka 25 negara. paragon wayang - paragon casino resort marksville la.