Kita wis ngandika karo nomer saka operator liwat sawetara dina pungkasan lan pracaya post-typhoon tren ing Macau wis normal," Nomura analysts Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson wrote ing cathetan ditanggepi on Wednesday taman auto casino slot payouts. Kados Typhoon Hato, kang disabetake Macau pungkasan taun, kita ngerti ana tithik karusakan kanggo fasilitas kutha saka Typhoon Mangkhut," padha ditambahake gardner gibson black jack kabeh cuaca gendheng semen sds.
"Akibaté, kita padha ora nyana padha lingering, negatif, kirim-typhoon impact sing kena pengaruh Macau GGR [revenue game reged] pungkasan taun kanggo mbaleni." s rebo esuk, kabeh kasino ing Macau padha bali kanggo bisnis. Senajan post-typhoon dikarepake wis gumregah maneh, analisis kita.. taman star casino gold coast. tabet prentah penundaan saka casino operasi liwat akhir minggu bisa impact September GGR wutah dening kira-kira 500 basis nilai (negatif)," Jepang perantara dikonfirmasi ing sawijining ana wigati.n Monday, Nomura wis ditanggepi a wigati paribasan iku wis suda sawijining ramalan saka Macau GGR kanggo September kanggo MOP23.44 milyar (US$2.9 milyar), utawa 10 persen luwih saka setahun kepungkur, saka ngira sadurungé saka MOP24.5 milyar, utawa 15 persen wutah. Kira-kira 500 basis nilai saka negatif typhoon-related impact September GGR wutah warsa kanggo watara US$30 yuta saka negatif EBITDA [pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation] impact pasar-sudhut," Nomura ngandika menang amba 21 casino seluler. S.-adhedhasar Las Vegas Sands tiyang sepah tenan Macau casino operator Sands China Ltd.
Wynn Resorts – uga adhedhasar ing Amerika Serikat – kontrol Wynn Macau Ltd, kang nganggo rong kasino ing Macau menang ing slot saben wektu njamin. S.-adhedhasar MGM Resorts punika saham ngontrol saka MGM China Holdings Ltd, uga karo loro casino situs ing Macau.

Melco Resorts operator saka Kutha Impen Macau, Studio Kutha lan Altira Macau. menang amba 21 casino ora bonus simpenan.