Taun sing, kang rampung munggah menang liwat $1.82 yuta, kabeh saka misappropriated dana nalika durung buffalo bill kang casino mbukak. Aria uga ngajokaké tuntutan hukum marang pamuter, alleging sing utang pinunjul ing poker cathetan worth $1.1 yuta nalika durung brisbane casino mbukak. Casino lengkap wong $2.1 yuta ing kredit tengen 34 kapisah transaksi antarane desember januari 2016 lan 2017, kang mung olèh $1 yuta nalika durung burswood casino mbukak. Panjenenganipun njupuk dhuwit lan mlayu, kabeh cara kanggo paling cedhak meja poker sing menang flush. Kang luwih saka kamungkinan isih bakal dikirim menyang lockup, nanging hakim kang ngatur ing carane akeh wektu wis durung bisa announced utawa langsung ing poker.