Amérika operator casino Eldorado Resorts wis sing dicethakaké kinerja kuwat saka sawijining Reno situs mbantu kanggo ngirim 0.8% tambah taun-taun ing kawitan-waktu bathi net kanggo $213.6 yuta sing menang flush.

Eldorado Resorts makaryakke Eldorado Hotel Casino, Circus Circus Reno lan Salaka Warisan Resort Casino ing Nevada lan nyatakake sing pangentukan sakabèhé sadurunge kapentingan, tax, depreciation lan amortization kanggo telung sasi pisanan saka 2016 ageng dening padha 17,3% taun-taun kanggo nggayuh $38.3 yuta utawa langsung ing poker. Utang pinunjul jumeneng ing $855.8 yuta, kang kalebu $59 yuta ing sawijining fasilitas kredit bergulir. "We pracaya kita pisanan asil waktu terus kanggo nyorot nilai saka kita strategi long-term kanggo mbangun nilai saham dening leveraging kita buktiaken model operasi menyang macem regional game entitas karo akeh bathi nalika bangunan ukuran liwat accretive pitukon," ngandika Gary Caraño, Ketua lan CEO kanggo Eldorado Resorts.

Eldorado Resorts ngumumaké yen sawijining telung Reno situs weruh page-waktu net bathi nggedhekake dening 6.9% taun ing taun kanggo $72.8 yuta nalika pangentukan swelled dening 49.2% kanggo $11 yuta senadyan nyuda ing tarif panggonan amarga "inclement cuaca" sing menang ing poker sakcara utawa flush. Reno-based Eldorado Resorts uga nganggo Eldorado Scioto Ketinggalan ing Columbus, Ohio, lan sifat iki dikirim $39,8 yuta ing bathi net uga minangka $14.6 yuta ing pangentukan ing waktu pisanan, loro kang makili taun-taun dandan sing menang ing poker.

Ana tambahan 4.8% munggah ing bathi kanggo $33.1 yuta kanggo sawijining Presque Isle Ketinggalan Lan Casino ing Erie, Pennsylvania, nalika pangentukan kenek $4.8 yuta, kang 34.5% ngedongkrak. Nanging, kabar iki ora kabeh apik minangka tenan uga weruh page-waktu bathi net saka sawijining Eldorado Shreveport properti ing Louisiana tiba dening 0,6% ing taun ing taun kanggo $34.4 yuta senadyan 18.7% nambah ing pangentukan kanggo $8.4 yuta sing menang ing poker house lengkap utawa terus. Perusahaan menapa malih kacarita sing anyar implementasine saka ban smoking kanggo nyalahke kanggo sawijining Mountaineer Casino, Racetrack Lan Resor Anyar ing Cumberland, West Virginia, masang 15.9% tiba ing bathi net kanggo $33.4 yuta nalika pangentukan sawijining ambruk dening 31% kanggo $3.5 yuta. "Kita prasetya kanggo ngurangi pengaruh tetep prioritas ndhuwur," ngandika Tom Reeg, Presiden lan CFO kanggo Eldorado Resorts.

"Kita mbayar mudhun saklawasé $36 yuta saka utang sak waktu, nggawa kita nggabungake reged rasio pengaruh kanggo 5.15 kaping ing mburine rolas sasi basis.".