Piyambakipun pindhah menyang casino industri sawise digunakake ing Wall Street karo Goldman Sach. Karo Kentucky Ketinggalan' mirip lan pangerten saka Nashville pasar, KRA bakal strategis posisi kanggo nggedhekake pasar kanggo Kentucky." Ngirim menehi hasil bakal disetujoni dening aturan, iku bisa dadi consummated sak waktu pisanan saka taun sabanjuré tilas menang mesin slot online.

Ing gaweyan kanggo njaga bisnis urip, operator wis lobbying legislatif kanggo ngidini wong-wong mau kanggo bisa kanggo nggedhekake operasi kanggo kalebu liyane gambling produk, kayata mesin slot menang jackpot ing slot mesin punika conto gumantung global maneko rupo. "KRA uga wis fokus ing potensial kesempatan kanggo berkembang anyar fasilitas ing Oak Grove, Ky., yen sing dianugerahi lisènsi dening KHRC. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Winchell iku bungah bab kesempatan kanggo dhewe ing racetrack casino paling cedhak cedhak kingman az. Iku rawuh ing wektu nalika jaran racing wis rusak uap ing U casino paling cedhak cedhak kingsport tn.

Oak Grove properti ing payung saka anyar Kentucky Ketinggalan kepemilikan bakal ngaktifake mbangun marketing lan operasional sinergi, optimalisasi pembangunan pasar lan ekonomi bali kanggo Persemakmuran Kentucky lan akeh kepentingan ing Kentucky racing, kalebu pihak sing nduweni, kathok dowo, peternak lan profesional liyane.