minangka Vegas Strip game revenue ambruk dening 5,6 persen taun-taun ing oktober kanggo US$520 yuta, utamané amarga kanggo nyelehake ing baccarat menang (aku.e.jumlah staked minus hadiah mbayar), nuduhake data saka Nevada Game Papan Kontrol diterbitake on Wednesday.accarat menang ing Las Vegas Strip ambruk dening 35.5 persen taun-taun kanggo US$97.3 yuta ing oktober, miturut resmi tokoh. Kanggo telung sasi kanggo 30 oktober, baccarat menang ambruk 24.9 persen taun-taun kanggo US$345.3 yuta.accarat punika tabel game saka pilihan kanggo Cina lan akeh liyane Asia Wétan gamblers best online casino bonus nj. Ana 311 baccarat tabel ing Strip minangka oktober 30.
Njabut impact saka baccarat lan slot terus, kita ngira normal bathi padha -1 persen taun-taun," Cameron ngandika McKnight saka Wells Fargo Securities LLC. Baccarat volume padha 15 persen taun-taun nalika inti massa tabel (kalebu baccarat) volume padha 4 persen taun-taun lan slot volume padha +4 persen," Pak McKnight ngandika ing cathetan on Wednesday.

"Kekuatan ing slot volume, tombol indikator saka pasar massa, iku positif; nanging, kurangé populasi terus ing meja volume wis kacathet," kang ditambahake.rent Pirosch, analyst karo CBRE ing Las Vegas, marang Bloomberg News sing tiba ing baccarat menang tabet nyelehake ing mbuwang dening Cina dhuwur-rollers katon ing Macau wis wutah liwat kanggo Amerika Serikat.aming analysts wis lantaran pasar-sudhut kurangé populasi ing Macau kanggo sawetara faktor, kalebu aktif kampanye anti-korupsi ing China dharatan lan gulung pinunjul ing volume kredit dening bank-bank Cina.ther pasar, kayata Singapura, uga wis katon nolak ing baccarat muter gambling konflik angkara. Korupsi penyelidikan dening pamaréntah dharatan marang peringkat dhuwur Cina pejabat lan komering, plus sluggish ekonomi dharatan wis efek negatif ing akeh kasino' VIP bisnis. Iku global VIP masalah," Pak Pirosch marang Bloomberg gambling punika conto klasik saka tetep-aspek jadwal. "Iku pancene mung njupuk sawetara wong lanang ora muter, kurang saka 100 folks, tenan nyopir sing muter dhuwur-mburi." gambling iku dosa utawa ora.