Nanging mediawiki net dampak dening Ongame losses lan di toto maneh lan sastranegara disualekno NYX Game Group wis diprodhuksi liyane rekaman bejat-waktu kanggo periode telung sasi pungkasan September 30, 2015, utamané mimpin dening lisènsi lan royalty bathi. Kinerja highlights kanggo periode telung sasi pungkasan September 30, 2015 kalebu:-Revenue C$13.3 yuta, 111.6 persen wutah taun-over-taun;-Organic Revenue kalebu pitukon C$10.3 yuta utawa 63,5 persen taun-liwat taun wutah;-Royalty lan Revenue Lisensi C$11.5 yuta;-Mediawiki reged C$11,1 yuta, munggah 83.5 persen;-Mediawiki Net (mundhut) ana $(6.5) yuta (Q3/2014: C$0.8 yuta) minangka asil saka $6.6 yuta ing disualekno lan di toto maneh expenses lan Ongame losses $2.5 yuta liwat waktu katelu periode wektu.-Diatur EBITDA C$(1.4) yuta lan C$(2.4) yuta kanggo telung lan sangang sasi wektu;-Dhasar lan diencerke pangentukan (mundhut) saben nuduhake C$(0.14) lan C$(0.14) lan $0.06 lan $0.06 kanggo telung lan sangang sasi wektu;"Aku pleased kanggo ngumumke sing Q3 ditandhani liyane rekaman bejat waktu for NYX lan langkah penting ing kita multi-taun rencana kanggo gain ukuran lan relevansi minangka macem wutah dhuwur isi lan teknologi supplier kanggo game papan," komentar chief executive officer, Matt Davey."Kita weruh wutah banget ing revenue lan mediawiki reged lan saiki gumunggung paling gedhé isi portofolio digabungake karo salah siji saka ombèr distribusi dhasar ing industri karo liwat 170 unik pelanggan." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister menang amba 21 casino seluler. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 menang ing slot saben wektu njamin. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki menang amba 21 casino ora bonus simpenan. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara carane nggawe blackjack osrs. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] carane nggawe blackjack ing ngeruk.