ong Kong-kadhaptar operator casino lan pangembang NagaCorp Ltd bakal nerusake kanggo final bid tataran gegayutan siji casino licence ing nawarake ing Republik Siprus, wong loro langsung karo kawruh saka proses wis dhewe marang GGRAsia.n selasa, Bloomberry Resorts marang GGRAsia dening email sing iku "ora ana maneh nggayuh" bid sawijining game ijin ing liburan populer pulo.ut salah siji saka wong loro nyedhaki dening GGRAsia – sing duwe langsung kawruh saka proses gegayutan NagaCorp kang Siprus efforts – marang kita minggu iki: "NagaCorp bakal ngirim [final] bid dening 5 oktober." Wong nolak kanggo komentar ing apa sing diwenehake NagaCorp wis bisa kanggo teka kanggo sawetara noto gegayutan tanah kanggo rencana kuwi econo lodge lake elsinore casino. GRAsia nyedhaki Tim McNally, ketua saka NagaCorp, kanggo konfirmasi sing tenan bakal nerusake kanggo final bid tataran ing Siprus, nanging deweke nolak kanggo komentar.agaCorp saiki nganggo siji kapal penggedhe property – NagaWorld – ing Kamboja ibukutha Phnom Penh; lan iku ing orane tumrap sekolah awal saka bangunan liyane ing Primorye Integrasi Zona Hiburan cedhak Pasifik port Vladivostok, ing rusia Wetan Adoh econo lodge casino lake elsinore. GRAsia uga nyedhaki Melco Internasional takon kanggo konfirmasi iku lan sawijining partners bakal nerusake kanggo final bid tataran gegayutan Siprus licence, nanging perusahaan wis ora ditanggepi a nanggepi dening wektu iki crita tindak online.ach panganyang final proposal kudu kalebu ing paling 500 kemewahan kamar hotel, 1,000 mesin game, lan 100 tabel game, miturut khusus mlebet search aturan roma umur golden slot review. Menang tenan uga bakal diijini kanggo mbangun satelit casino lan telung slot parlours ing negara. roma vip casino ora bonus simpenan kode.