Tim tengen group wis makarya diwayuh kanggo nggawa kita sesanti kanggo urip. Menehi-menang NYX OGS™ (Mbukak Game Sistem), kang ngidini idin kanggo pengaruh paling-saka-jenis, multi-vendor casino isi saka sak donya, ngakoni dadi industri-anjog pasar game aturan nugget golden casino online simpenan. NYX Game Group Limited wis kadhaptar ing TSX Sukan ijol-Ijolan ing simbol NYX intertops red kasino ora bonus simpenan kode april 2021. 4 oktober, 2017 – LAS VEGAS, NYX Game Group (TSX-V: NYX),-anjog pasar mburi-kanggo-mburi supplier lan panyedhiya teknologi kanggo olahraga totoan lan operator game tengen globe, wis dijenengi industri kang nomer siji digital supplier ing papat taunan Global Game Anugrah.

We are looking nerusake kanggo ndudohake kita kebak produk-suite ing G2E ing Las Vegas minggu iki." Global Game Anugrah njupuk panggonan ana, oktober 2, 2017 ing Sands Expo Centre, Las Vegas. Iku wis salah siji saka ombèr distribusi dhasar ing industri, karo liwat 200 unik pelanggan. Ing merek NextGen, Game360, Sisih Kutha lan BetDigital, ing NextGen Game grup nggawe lan ngirim ngédap slot game karo buktiaken kinerja lan game dhowo umure kanggo partners lan pemain, nyediakake mburi-kanggo-mburi support tengen kabeh layanan intertops red kasino ora bonus simpenan kode bisa 2021.

NYX produk suite kalebu kesuwur isi studio NextGen Game, salah siji saka anjog ing donya sawijining suppliers inovatif game, lan OpenBet sportsbook, kang diproses luwih saka rong milyar bets ing 2016 lan nyuwil rekaman anyar ing 2017 Grand Nasional, processing 68.000 cara bets-per-menit intertops red kasino ora bonus simpenan kode. Iku pakurmatan ageng kanggo sepisan maneh duwe prestasi kita wiyar dening ora pati cetho kita. Kanggo informasi luwih lengkap babagan grup visit: www.nyxgaminggroup.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. NYX nampa esteemed penghargaan sawise kang dikenali dening panel saka 60 pakar hakim kanggo ngrampungake sawetara saka industri-anjog produk lan fleksibel game solusi intertops red kasino ora bonus simpenan 2021.