Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Operasi kabaripun diangkah gamblers ing China. On Friday, Interaksyon kacarita sing Biro Kebangsaan (BI) agen wis diobong disewa unit ing loro jubin ing bangunan ing Clark Lapangan sawise nampa tips sing gambling ilegal iki njupuk panggonan. Minggu kepungkur, Filipina Nasional Polisi Pangareping Direktur-ing-Umum Ronald dela Rosa dielingake kang 150k perwira sing gambling ilegal ana pendanaan operasi saka negara kang 'raja tamba.' Perwira padha dielingake ora kanggo nampa besel saka gambling operator amarga iku padha minangka nrima dhuwit saka panganyang tamba, miturut dela Rosa casino poker tabel near me. Morente ora kurban sembarang spesifik ing apa 'cyber crime' ilegal gang iki munggah, nanging busts saka padha China-madhep operasi ing negara kaya Kamboja melu manca gamblers kanggo simpenan jumlah gedhe sadurunge rigging game kanggo mesthekake padha ilang sing totoan casino poker turnamen ing minnesota.

Philippine panguwasa ana ing meksa ekstra kanggo perangko metu gambling ilegal tau wiwit Presiden anyar Rodrigo Duterte njupuk kantor iki panas casino poker turnamen ing michigan. BL agen tumindhak sawise subjecting property kanggo "minggu kuat ndjogo." Gropyokan ngasilaken ing tahanan 154 nasional Cina, kalebu wolung sing ngene durung entuk umur mayoritas roulette pour fauteuille de biro. Filipina imigrasi panguwasa wis rousted Cina-roto ilegal online gambling lan 'cyber crime' operasi ing Clark Freeport Zona. Ing ingkang di songko ngetik Filipina ing visa wisata, akeh kang wis kadaluwarsa dening wektu saka serangan roulette pour ilot de cuisine. BI Komisaris Jaime Morente ngandika ingkang di songko padha kang dianakaké ing Philippine Imigrasi Academy fasilitas ketundha ringkesan deportasi tindakan kanggo nglanggar syarat-syarat sing visa.