Panyedhiya Finnplay wis diwenehake bakul manggon tenan Ezugi karo game online platform ruby slot giliran free kode. Didegaké ing taun 2008, Finnplay sing pribadi-diduweni piranti lunak tenan pembangunan adhedhasar ing Helsinki casino online Simpenan dening telpon.
Panyedhiya teknologi Ezugi spesialis ing bakul manggon produk sing ngidini off-site pemain kanggo ndeleng, krungu lan sesambungan karo nyata casino panganyang casino online Simpenan liwat paypal. Finnplay CEO Martin Prantner ngandika: "We are remen sing Ezugi wis milih kita agile game online platform kanggo nyedhiyani pelanggan karo turnkey solusi kang bakal ngaktifake wong-wong mau kanggo luwih ngirim unggul produk lan layanan." Kfir Kugler, CEO saka Ezugi, ditambahake: "We are remen kanggo bisa digunakake karo Finnplay, kang Finnish warisan lan game expertise iku sinonim karo kualitas, teknologi linuwih lan integritas bisnis." casino online Simpenan dening sms.