(PENN: Nasdaq), wis diajukake aplikasi kanggo sawijining Kategori page 4 satelit casino karo pemerintah agensi saka Persemakmuran.
Wilmott (digambarke ngisor), ngandika.. casino online Simpenan dening sms. Gubernur, Tom Wolf, sah mini-kasino, dikenal minangka Kategori 4 kasino, minangka bagéan saka gambling expansion aturan mlebu menyang hukum ing oktober 30, 2017. Miturut resmi release penet...
Kita nelik akeh liyane kesempatan potensial ing York County, nanging ing mall kang trep lokasi, infrastruktur ana lan akeh parkir, uga minangka dhukungan saka Springettsbury Township pejabat lan masyarakat lokal bisnis, mbantu semen kita kaputusan." Miturut release penet, 2 persen saka reged tax revenue saka casino anyar kang slot mesin lan 1 persen saka tabel game bakal pindhah menyang township. Game bagean: Assuming perusahaan nemu anthukan kanggo lisensi lan bangunan, iku anticipates construction timeline kanggo York game fasilitas kanggo dadi antarane 12-18 sasi lan kanggo mbukak karo sawetara 500 slot mesin lan 20 tabel game casino online Simpenan ing 10 euro. Sawise Berks Kabupaten basis operator dianugerahi negara kang kalima mini-casino lisènsi ing April 4, ora siji bid iki ditampa kanggo enem lisènsi ing lelangan dianakaké rong minggu mengko, kang ana mbukak kanggo nduweni saka kasino ing sisih lor negara. iku werna abu-abu eagle mbukak casino saiki.
Sawise ing juli penarik federal tuntutan hukum diajukake marang Pennsylvania Game Kontrol Papan (PGCB) lan Gubernur, Tom Wolf, Penn Nasional Game, Inc iku werna abu-abu eagle casino ngerokok free. Ing kasus miturut omongane uwong sing gambling expansion hukum mlebu dening Gov iku werna abu-abu eagle casino mbukak dina iki.

Penn ngandika game fasilitas wis dirancang kanggo pungkasanipun house minangka akeh minangka 750 slot mesin lan 40 tabel game restoran ing hard rock casino ing hollywood florida.