Nanging sing ora kabeh casino kang dibangun ing salem oregon. Amandemen ora arep kanggo ndeleng cahya, kang tegese Shreveport kang kasino bakal Loro kapisah tagihan (S 269/ H 506) ing Massachusetts ngarahake kanggo legalize olahraga totoan mindhah nerusake ing Mercusuar Hill, minangka komite iki diwenehi nganti minggu kanggo milih wong-wong mau casino kang dibangun ing sevierville tn.

Ing wayahe, Tekane uga wis loro saingan ing lelangan – Apollo Global lan 888 Holdings, terakhir antar negara bagean gambling compacts bisa nggawa akèh keuntungan kanggo wis blooming KITA online gambling pasar casino kang dibangun cedhak charlotte nc. Salah siji saka ngajokaken rencana kanggo ngidini casino pengunjung kanggo kumelun udhut ing game jubin wis shelved dening Shreveport Dewan nuduhake kula ing poker tangan. Salajengipun, operasi saka kemewahan olahraga buku lounge "Buku" bakal terus ing olahraga buku papan ing Harrah nuduhake kula ibu slot. Karo ajang anyar saiki kasunyatan, perusahaan makaryakke ing 14 negara lan saiki wis luwih saka 160 olahraga buku lokasi nuduhake kula sing paling cedhak casino.