senior eksekutif saka Las Vegas Sands Corp (LVS) ana ing Friday milih dhateng papan saka Sands China Ltd dening shareholders sawijining.r Goldstein kang paling anyar janjian iki dibeberke ing Sands China pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong franck provost geant casino annemasse. Ing wektu sing padha, Charles Forman, sing wis direktur LVS wiwit agustus 2004, ana uga milih dhateng Sands China papan minangka direktur non-eksekutif. franck provost aix en provence geant casino.