Amarga kanggo syarat legal ing telung negara, OEG laporan sawijining Baltik nomer kapisah saka sawijining operasi ing Belarus, Polandia, Slowakia lan Italia. GamblingCompliance dipetik Budapest basis gambling pengacara Gábor Helembai matur sing wiwit pemerintah bakal arep loro nomer lisensi lan apa produk idin sing diijini kanggo kurban, "minangka ora akeh saingan (yen sembarang) bakal diijini kanggo operate ing Hongaria." Ing Republik ceko, nduweni anyar saka lotre operator Sazka wis diangkat dadi CEO anyar nuduhake kula supaya saka tangan poker. Ing Lithuania, Q4 bathi wungu 4.4% kanggo €5.2 m, nalika revenue full-taun wungu 4.8% kanggo €18.7 m. Hongaria wis dikirim sawijining anyar online gambling konsep aturan kanggo Komisi Eropah kanggo mesthekake plans ketemu karo Brussels' disetujoni. Lisensi bakal kanggo lima-taun ing syarat-syarat, senajan malah assuming EC pratandha mati ing rencana, iku bisa dadi liwat taun sadurunge sembarang dilisensi operator mbukak kanggo bisnis nuduhake kula ing tangan poker.

Calon idin bakal kudu mbayar minimal HUF100m (US $451k) kanggo saben produk padha pengin kanggo kurban. Ing sawetoro wektu, ing negara-diduweni tanah basis olahraga nang monopoli Szerencsejáték Zrt (SzRt) wis wus duwe sawijining GTech G2-powered Wates Maker online aturan njupuk wagers dening panas iki nuduhake kula aturan saka poker. Ngajokaken aturan bakal nggedhekake Hongaria iku legal online aturan ngembangaken olahraga totoan lan game casino ana horseracing lan game kertu opsi, kang saiki taxed ing 20% saka revenue game reged strategie di poker texas hold ' em. Ing Latvia, Q4 bathi padha munggah 1.9% kanggo €8.2 m lan kebak-taun nomer munggah 12,7% kanggo €30.8 m. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre strategie saben vincere poker online.