"Aku bakal ngomong diselidiki kanggo kita iku soko sing kita diantisipasi diwenehi sing ana sajarah simpenan mbukak-up ing advance," Baazov ngeyel. Multi-milyar dollar menehi hasil melu macem-macem perusahaan, perusahaan penasehat, lan sawetara underwriters, gedhe web tangled sing kamungkinan digawe lengkap confidentially saka transaksi saklawasé mokal nuduhake kula dhuwit slot mesin. Nalika perusahaan game wis ketoke wis luwih saka accommodating kanggo Quebec panguwasa, padha ora terus bener kanggo perusahaan saka kidul strategie fin de tournoi poker. Atusan investor sijine gedhe totoan menyang Amaya ing Mei lan juni awal, anjog nganti Amaya pungkasanipun nyantosakaké sawijining $4,9 milyar tuku saka Nyoto Group ing juni 12 strategie de basa du blackjack. "Aku mikir AMF is looking menyang soko sing padha kudu looking menyang lan looking menyang apa wis mimpin kanggo simpenan sing roto-munggah." Kang non-pemerintah Amerika Serikat entitas, FINRA kamungkinan bakal perjuangan kanggo gain akses kanggo informasi iku nggoleki saka Amaya. Sak rong sasi sadurunge woro-woro, simpenan quote saklawasé tikel minangka sing sawetara atus investor ndamel munggah rega lan tambah posisi sing strategie del poker texas hold ' em. FINRA iki tenan pribadi sing nglindhungi individu investor. Amaya iku wus satelit dening AMF nemtokake perusahaan ora melu ing nyebar saka sembarang winadi bahan casino del sol golf klasik mbayari.

Pungkasan November, rega ngrambah sawijining 52-minggu dhuwur saka $39.25 ($31.45) casino del sol golf klasik leaderboard.