Persetujuan bakal weruh loro perusahaan gabungan, karo RSI dadi publicly kadhaptar perusahaan ing New York Simpenan Exchange. Madagaskar-based game studio, Booongo Game, wis mlebu menyang persetujuan komersial karo Rush Werna Interaktif (RSI) kanggo sawijining RushBet.co online account ing Kolombia game pasar. Ing kajaba iku kanggo dadi page perusahaan game online kanggo miwiti online olahraga totoan ing Pennsylvania, Indiana, Colorado, lan, mentas, Illinois, ing juni 2018, RSI uga dadi banget pisanan US perusahaan game kanggo miwiti ing Kolombia karo legal lan diatur online sportsbook "ing national basis" ing Amerika Latin.

"Booongo wis reputasi fantastic kanggo ngirimke game kualitas dhuwur ing LatAm pasar lan kita ngerti kajaba saka sawijining macem portofolio bakal dipun tampi dening pemain kita. "Partnering karo highly dianggep operator kayata Rush Werna Interaktif, dikenal kanggo sawijining standar dhuwur lan integritas, luwih nduduhake kualitas game kita kene ing Booongo apa ora teka ing craps tegese. We are seneng kanggo bakal kurban kita populer slot lan inovatif pribadi engagement kanggo Rushbet.co, kene ing Amerika Latin ngendi diatur pasar ing Kolombia punika kanthi pedunung, uga kita debut ing U apa ora adhem ateges ing poker. Tambahan, tenan uga aman nomer iGaming kekancan taun iki sing diangkah wilayah, bebarengan karo Évolusi Game, NetEnt, lan Habanero, kang sadurungé sasi iki announced sawijining paling anyar menehi hasil karo RSI kanggo debut lengkap sawijining portofolio saka 170 game ing Kolombia apa ora keren mesin ateges ing pop slot.

Manager umum kanggo Rsuhbet.co Kolombia, Omar Calvo, uga komentar ing collaboration, matur... Las Vegas basis dMy wis plans kanggo owah-owahan jeneng sawijining kanggo Rush Werna Interaktif, Inc.marang nutup menehi hasil dhaptar menang poker tangan cetak.
Gegandhengan karo kita dhewe-anjog pasar engagement pribadi, kita envisage dawa lan makmur hubungan karo perusahaan minangka kita katon menyang mangsa tengen Amérika." dMY Tech meld: pungkasan sasi pungkasan, RSI, kang makaryakke punika KITA casino online babagan ing BetRivers lan SugarHouse merek, ngetik menyang persetujuan mesthi karo waé khusus disualekno perusahaan dMY Teknologi Group, Inc dhaptar menang poker tangan supaya. Ing pamindhahan sing bakal luwih ngiyataken sawijining ngarsane ing wilayah bakal weruh online operator gain akses menyang uploaded saka Booongo penggemar-favorit kalebu Macan kang Emas, Gedhe Panda, lan Super Marmer: Terus lan Menang, ing paling anyar judhul saka sawijining populer Terus lan Menang game dhaptar tembung related kanggo gambling.