Konferensi pisanan saka sawijining jinis bakal dianakaké ing London ing November 16 ngarahke ing game sosial papan, gambling online papan, lan persimpangan lan kesempatan antarane loro dhaptar tembung related kanggo gambling. Iku kudu kanggo sapa waé ing game sosial papan, iGaming papan utawa yen sampeyan investor sing kepengin kanggo tetep ing pinggiran nglereni saka ngendi game sosial/gambling iku judhul dhaftar donya poker champions.
END Kanggo Pencet Pitakon kontak: Jessica Tomsett, iGaming Bisnis, [email protected], +44 (0) 777 124 513 Bab iGaming Bisnis iGaming Bisnis wis melu ing iGaming sektor kanggo liwat 10 taun poker game texas y8. 28 September 2012 (London, UK)- iGaming Bisnis wis ditambahaké telu anyar pamicara kanggo sing saluran munggah saka pakar industri pamicara kanggo mbesuk Sosial Gambling Konferensi roulette game casino online free. Padha sing spesialisasine ing publishing lan nyediakake tingkat dhuwur informasi iGaming sektor liwat majalah, acara, situs web lan cerdas laporan game roulette free casino. Please visit www.iGamingBusiness.com kanggo informasi luwih trik bisa jackpot poker online. "Bret lan Evan bakal nyedhiyani tartamtu kaweruh menyang monetization liwat seluler lan bakal njupuk pitakonan saka delegasi gegayutan sing unik model rembugan." "Kanggo acara pisanan saka sawijining jinis Kontagent padha kudu, lan kita are bangga kanggo ngumumke sing partisipasi." Ditambahake Caselli "We takon kabeh kita pamicara kanggo tantangan apa wong ngerti, tinimbang mulangi wong-wong bab-bab sing padha wis krungu sadurunge." Delegasi ndhaptar kanggo Sosial Gambling Konferensi 2012 sadurunge pungkasan sasi nyimpen £100 karo kita khusus awal manuk diskon (bener nganti 30 September) trick kanggo muter poker online.