Kita duwe kanggo ndeleng apa utawa ora ana iku arep dadi mbalek sing kita lagi looking for." Bebarengan karo kasino, Caputo wis ngenalaken loro tagihan sing bakal ngidini video game terminal (VGTs), tundhuk pinilih disetujoni, kanggo digabung ing Pantai jaran racetrack trick kanggo muter poker online. Atlantic City saiki mung kutha ing New Jersey ngendi kasino bisa diselehake. ACR45, contone, iku ngajokaken amandemen menyang New Jersey Konstitusi sing bakal "kuoso casino gambling ing sisih lor negara." Ngenalaken dening Assemblymen Ralph Caputo (D-Essex County) lan Jamel Holley (D-Uni County) lan cosponsored dening 13 wong, ing bill bakal ngawèhaké lor New Jersey kabupaten tengen kanggo nawarake kanggo casino resort trik higgs domino slot 5 naga. Luwih saka 2,4 yuta Garden State pamilih ngandika kasino kudu tetep ing Atlantic City trick kanggo muter slot higgs domino. Ing kasunyatan, ing 2020 versi wis salah tanggal, nyatakake aturan mbutuhake pamilih kanggo sarujuk resolusi ing November 2016 pemilu. Billionaire Tilman Fertitta, pemilik saka Nugget Golden, wis ditulis padha frustrations agua caliente casino rancho mirage ca. Phil Murphy (D) mlebu menyang hukum, pamilih bakal perlu kanggo pass kertu suoro referendum ing nopember kanggo mbenake Konstitusi negara. Nanging sepisan maneh, Taman Negara legislatif wis ngenalaken aturan sing bakal repeal sing monopoli.
Bill padha sing iki ngenalaken ahead saka November 2016 pemilu presiden.