mperor Hiburan Hotel Ltd, operator casino property Grand Hotel Kaisar (digambarke) ing Macau, ngandika grup mediawiki wungu 12.8 persen taun-taun ing enem sasi kanggo September 30, ing revenue sing bener ambruk 10.5 persen ing periode.roup revenue game ing property – dadi-disebut satelit ajang kang makaryakke ing SJM Holdings Ltd game licence – ambruk 10.8 persen sak fiskal setengah, kanggo HKD586.6 yuta (US$75.1 yuta), dibandhingake kanggo HKD657.6 yuta ing sadurungé taun wektu.mperor Hiburan ngumumaké bahti interim saka HKD0.026, dibandhingake kanggo HKD0.025 saben bareng ing sadurungé taun wektu.roup mediawiki ing pungkasan periode reporting ana HKD118.6 yuta, dibandhingake kanggo HKD105.1 yuta taun sadurungé, senadyan revenue group slipping kanggo HKD702.1 yuta, dibandhingake HKD784.5 yuta direkam ing sampeyan padha karo setengah saka fiskal 2016 trick kanggo muter slot higgs domino. Karo tambahan kapasitas ditambahake ing Malaysia, klompok iki pesti kena pengaruh lan revenue nolak," perusahaan ngandika ing sawijining Wednesday pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong, referring kanggo loro-gedhe anyar casino resort sing kabuka ing Malaysia district Macau ing agustus lan September mungguh pungkasan taun.ut tenan ditambahaké sing dandan ing sawijining interim mediawiki "utamané amarga kanggo nyuda ing sade lan expenses marketing, uga minangka ijol-ijolan gain lan revaluation gain dikenali sak periode, minangka dibandhingake kanggo mundhut exchange lan revaluation mundhut ing periode pungkasan taun sing padha." n casino hotel-massa pasar game lantai nomer live-bakul tabel tetep padha taun-taun, ing 67, nanging massa revenue game ambruk 13,5 persen taun-taun, kanggo HKD350.6 yuta – witjaksono kanggo 49.9 persen saka revenue klompok – dibandhingake kanggo HKD405.4 yuta sadurunge.uring periode reporting, klompok poto-ngatur VIP kamar wis 10 tabel – jumlah sing padha minangka sadurunge-taun periode agua caliente casino rancho mirage ca. Nanging rolling chip turnover ambruk 21,2 persen kanggo HKD10.4 milyar, dibandhingake kanggo HKD13.2 milyar taun sadurungé agua caliente casino rancho mirage jobs. Setengah kang VIP revenue ana mudhun 6.3 persen, kanggo HKD217.9 yuta – 31.0 persen saka revenue klompok – saka HKD232.6 yuta taun sadurungé.s uga minangka game lan hotel operasi ing Grand Hotel Kaisar, tenan uga nganggo non-game property disebut Inn Hotel Langkawi, ing Taipa kab. agua caliente casino rancho mirage peta.