Nati takon yen Negreanu felt sing tumindak kaya pemain Bakal Kassouf lan liya-liyane sing nyoba kanggo nggawe jeneng kanggo awake dhewe sing nyebabake panetar bad kanggo poker, kanggo kang Negreanu nanggapi, "Sakabèhé, y' know, karakter sing apik kanggo poker twin towers casino rhode island. Obrolan segued saka ing kono menyang carane pamuter antics bisa nggowo pengaruh kanggo game kutha-kutha kembar resort & casino coolangatta qld. Loro nguripake manungsa waé kanggo politik lan Nati khusus takon Negreanu apa kang panginten saka Presiden Trump dening takon, "Apa sing views ing Donald Trump?" Bocah Poker ora mince tembung karo kang nanggepi kembar muter deluxe slot review. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Negreanu ora njaluk mariah. Kang dumunung bola-bali twin towers casino tweed kepala. Ngandika Tyrra iku arang banget agresif, kang pasukan Negreanu kanggo nyetel game ing urutan kanggo tetep ing ndhuwur situs slot online liwat dana. Sing kudu dadi ketok dening jumlah dhuwit kang wis menangaké site best online slot simpenan pulsa tanpa cutout.