"Nalika iki digawe pangertèn 15 taun kepungkur, ing lapangan playing wis cetha diganti," Nyata ngandika situs slot online liwat pulsa. Ing wulan juni, Harrah kang New Orleans diprodhuksi $20.7 yuta ing revenue game, tepak 30.7 persen saka taun kepungkur.
Harrah kang New Orleans uga wis diatur karo kaping. Akibat saka massive badai shuttered properti cedhak Kali Mississippi lan ngleboke menyang prancis kang misuwur Waktu kanggo mung nem sasi nalika kutha mbalekake, reopening kanggo Mardi Gras ing februari 2006 tax mbalekaken kalkulator karo gambling winnings. Pinnacle kang L'Auberge Lake Charles tetep No tingkat tax ing gambling winnings ing nevada.

Boyd Game Corp. "Ana bakal ora layoffs minangka asil saka owah-owahan." Harrah kang New Orleans kabuka ing taun 1999 ing situs mantan Rivergate Konvènsi Tengah lan negara kang mung tanah adhedhasar casino tingkat tax ing slot machine winnings. NEW ORLEANS — Hurricane Katrina ora bisa tresna roh Harrah kang New Orleans 10 taun kepungkur. "Aku ora lungguh ing meja arep liwat paket." Jimmy Trotti ora nglawan ninggalake casino salah siji tingkat tax ing olahraga gambling winnings. "Iku ora menehi hasil amba." Montgomery garang rokok nalika lungguh ing bench ing ruangan smoking area ditetepake dening casino cedhak St.