Ing Amerika Serikat, billionaire casino magnate Carl Icahn bisa kabaripun dadi bab bakal ditarik menyang dhuwur-profil njero dagang nyoba njupuk panggonan ing pengadilan federal Manhattan marang Las Vegas basis sportsbetting hebat William Walters tingkat tax ing winnings saka gambling. Miturut laporan saka New York Times koran, Walters wis kebak ing Amerika Serikat Pengadilan Distrik kanggo Distrik Kidul saka New York karo nggunakake non-umum informasi nalika enggo bareng dagang ing biasa buta processing Dean Panganan sadurunge pocketing bathi lan nyingkiri losses luwih saka $40 yuta tax mbalekaken saka kita casino. Koran kacarita sing tumindak marang Kentucky-lair Walters dadi salah siji saka bangsa kang paling pinunjul pidana kasus njero dagang kanggo akèh taun lan wis malah katon mantan Ketua kanggo Dallas-based menehi Hasil Panganan, Thomas Davis, porsi minangka tombol sama witness. New York Times nglapuraken sing penuntut digunakake ana pangrungon kanggo takon hakim Peter Kevin Castel kanggo ijin kanggo saiki bukti anyar ing cilik sing dinuga nuduhake yen Walters bisa wis melu ing improperly dagang ing enggo bareng ing Clorox Perusahaan adhedhasar ing tips kang bisa duwe ditampa saka Icahn ing 2011 california casino kanggo 18 tuwone taun. Federal pokrol kabaripun ndhukung sing lawang kanggo presentation saka bukti anyar wis dibukak sawise Walters' agung, Barry Berke, marang jurors sing wis ora aneh kanggo wong sing didakwa kanggo nggawe "amba bets" agengipun "puluhan yuta dolar ing wektu" california casino opening bali munggah. Padha ngeyel sing ngenalke Clorox Perusahaan dagang informasi bakal bantuan kanggo nduduhake pola suspect dagang. "Kita bakal kaya hakim kanggo ngerti sing njupuk iki urut saka pinggiran; wis rampung ing saham liyane uga," federal jaksa Michael Ferrara kabaripun marang Castel on Friday. "Ngene kita kaya kanggo ngomong ana sawetara liyane curiga dagang uga." Swara ing akhir minggu, Berke kabaripun ditanggepi a statement penjelasan sing pemerintah tuntutan wis "spekulasi murni" sadurunge nambahake sing penuntut padha seeking "duwe hakim tarik legal serat sing mung salah." Jonathan Streeter, pengacara sing makarya ing atas saka Icahn, marang New York Times sing 81-taun-lawas klien, sing pungkasan sasi sarujuk kanggo menehi hasil kanggo ngedol shuttered Trump Taj Mahal Casino Resort ing Atlantic City kanggo Hard Rock Café Internasional Tergabung lan a pasangan saka New Jersey pengusaha kanggo unspecified rega, wis "tau rampung apa-apa samesthine karo bab" Ing Clorox Perusahaan utawa "sembarang simpenan liyane." The New York Times kacarita sing iki ora pisanan sing Icahn jeneng wis kasebut ing sambungan karo cilik california kasino karo slot mesin. Sak hakim pilihan, New York-lair pengusaha kang jeneng ana ing dhaftar panjarwa wong-wong sing bisa teka munggah sak sentosa minangka seksi utawa minangka wong kang rembugan.

Icahn, sing ora samesthine kanggo katon ing pengadilan, ana menapa malih kasebut ing pungkasan minggu sak langsung mirengake opo saka Davis sawise kang ngeyel sing magnate lan Walters wis sante menowo hubungan karo terakhir referring kanggo Icahn minangka "kanca-kanca ing New York." california casino poto khusus program.