Dewan direksi Unibet Group is seeking kanggo ngganti jeneng perusahaan kanggo Kindred Group. Penjelasan nyoto konco kaputusan iki, Unibet nyatet sawijining 10 konsumen madhep merek, nyatakake yen jeneng anyar bakal ngidini grup kanggo "tarik potensial lengkap merek iki karo jeneng klompok sing bedo saka account konsumen". Sijine mung, grup katon kanggo nyoba kanggo ngilangke resiko saka kebingungan antarane perusahaan Unibet Group, lan sawijining account konsumen Unibet hyatt regency aruba resort & casino reviews. Ngajokaken jeneng owah-owahan iku kontingen ing disetujoni saka shareholders ing General Meeting srengenge katon padhang, kang papan ngarep-arep bakal njupuk panggonan ing Stockholm ing 6 desember 2016. Assuming résolusi wis disetujoni, Unibet ngarepake sawijining dina pisanan dagang ing Nasdaq Stockholm ing Kindred Grup jeneng dadi 12 desember 2016. Anders Ström, Ketua Dewan Direksi Unibet Group, ngandika: "Ing kanthi cepet ganti industri, kajelasan penting hyatt regency aruba resort & casino. "Iki apa kita saiki propose kanggo owah-owahan jeneng saka grup kita perusahaan, mangkono nyingkiri kebingungan lan nggawe kahanan luwih apik kanggo kita wutah mangsa.
"Iki suntingan lan kang duwe kuoso internal owah-owahan minangka kabeh customer madhep merek, kayata Unibet, MariaCasino, Bingo.com, Stan James lan iGame bakal tetep padha link paling anyar slot simpenan pulsa. "Owah-owahan mung relates to jeneng klompok." Henrik Tjärnström, CEO saka Unibet Group, ngandika: "Ngenalke jeneng grup kapisah saka konsumen kita madhep merek bakal nyedhiyani kita karo strategis perlu keluwesan kanggo mesthekake kita tetep ing ngarep saka industri kita link paling anyar slot cashback 100. "Minangka grup kita wis diputer minangka bagéyan penting ing nyopir industri maju, lan kita dienggo kanggo terus kanggo nglakoni ing mangsa.".