Totoan exchange Smarkets weruh ngrekam-bejat nomer ing sawijining situs thanks kanggo Cheltenham Festival paukuman kanggo ilegal olahraga gambling. Ing Cheltenham Festival nyumbang liwat £200m ($277.2 m) ing patang dina ing Smarkets ijol-ijolan lan SBK Sportsbook app paukuman kanggo ora ngakoni gambling winnings.

Iki ana pisanan perdagangan jumlah saka £210m ing totoan volume iki ngrambah. Volume ana uga konsisten minangka kabeh patang dina saka Cheltenham Festival luwih ndisik tenimbang £50m.
Tokoh iki nganti 40% saka 2019, nalika festival nyetel ngrekam sadurungé kanggo account saka £151m ing 2020; grand total wungu dening 59% saka taun pungkasan. Ing 2020, lomba karo dhuwur totoan volume iki Supreme Novices Hurdle, nalika taun iki iku ana Kabupaten Hurdle kang ngrambah £19.9 m on Friday. Tambah ora mung musna, minangka pangguna aktif ing SBK tambah dening 193% lan 833% nalika dibandhingake karo taun pungkasan.

Ngrekam sadurungé saka total pangguna bebarengan ing Smarkets' platform iki uga tinemu nglakoni paukuman kanggo ora reporting gambling winnings. Antarane pisanan lan kaloro balapan ana, perusahaan weruh 47% nambah ing rekaman sadurunge riu bavaro punta cana casino.

Smarkets CEO, Jason Trost, ngandika: "Kita wis fantastic semangat teka menyang Cheltenham taun iki, lan wis bejat supaya akeh cathetan tengen loro ijol-ijolan lan SBK ageng prestasi."Aku utamané pleased karo konsisten totoan volume tengen ing patang dina saka Festival lan wutah saka kita sportsbook app SBK riu district costa rica casino. Kita wis padha persil saka apik saran saka pelanggan anyar sing padha kaget mung carane akeh sing luwih apik ing rintangan padha karo kita dibandhingake kanggo bookies minggu iki.".