Ngembangaken Wagering Opsi kanggo Balapan Jaran Bettors bill, ngenalaken dening Republican Assemblyman Ronald Penari lan Demokrat Assemblyman Ralph Caputo, wis samesthine kanggo ngidini bettors ing jaran racing ing Taman Negara kanggo ndeleng lan expansion saka wagering nyegah ing dagang saka BetMakers Teknologi Group enggo bareng dipun ginakaken dening Australia Pasar ijol-Ijolan (ASX) dina iki fueling gosip tech perusahaan bid kanggo ndarbeni Tabcorp media lan olahraga wagering unit bisa dadi sukses riu macao punta cana casino. Announced wingi, 16 juni, ing olahraga totoan operator DraftKings sambungan niat kanggo miwiti aturan umum, ngetokake 33 yuta enggo bareng saka sawijining Kelas A simpenan umum kanggo potensial investor kanggo pick riu bambu punta cana casino. Olahraga Totoan Nangani Dadi Mudhun aku ritual casting 5e nulis slot.

Phil Murphy kang teken riu bambu casino punta cana. DraftKings' DFS Ngembang menyang Louisiana DraftKings nampa saben fantasi olahraga (DFS) lisensi saka Louisiana Game Kontrol Papan lan bakal rauh miwiti sawijining fantasi olahraga sayemboro tengen disetujoni pangaturan ing Louisiana sawise Saben uwong iku menowo karo kasunyatan sing DraftKings wis akeh banget melu ing sawetara liga olahraga utama ing US $100 bonus ora simpenan casino online. Menehi hasil bisa mimpin kanggo $1.3 milyar wungu ing total kanggo DraftKings $100 slot mesin jackpot handpay.