Adil iku kanggo tuwuh organic ing kombinasi karo strategis pitukon saka cepet-akeh perusahaan hollywood casino jobs bay st. louis.
Anders Holmgren, CEO saka Cherry, komentar: "Kita pitados bilih Murup Game wis pinunjul pembangunan lan revenue ngasilaken potensial, kang kita ora bisa bantuan iku entuk ing Game kita Teknologi area bisnis hollywood casino jobs harrisburg pa. Prodhuk iki ditrapake kanggo macem-macem pasar, kang bakal luwih diversify Cherry kang sumber revenue." Tim Ijo, CEO saka Murup Game ditambahake: "We are remen kanggo welcome Cherry minangka wujud investor ing Murup Game hollywood casino jobs dayton ohio.
Murup Game iki didegaké ing 2014 lan develops inovatif, olahraga-fokus, lan IP-direksa virtual game online lan toko operator game cara kanggo milih menang mesin slot. Cherry dadi pemegang saham ing macem phase ing perusahaan pembangunan lan bakal dadi sing penting strategis partner minangka kita terus kita muter-metu saka BAL-balan NANG lan kita liyane olahraga virtual produk menyang kita toko, online lan seluler pelanggan." Kanggo informasi luwih, hubungi: Anders Holmgren, CEO, +46 708 607 534, [email protected] Christine Rankin, CFO + 46 76 539 94 92, [email protected] Carolina Haglund Strömlid, Sirah saka Hubungan Investor & Komunikasi, +46 708 807 173, [email protected] Iki informasi informasi sing Cherry AB (publ) kapekso kanggo nggawe umum miturut Pasar EU Planggaran angger-Angger cara kanggo milih wektu slot kanggo passport janjian.