"Aku marang sing kanggo Chaffetz lan aku marang sing Graham," Heller ngandika deleng kanca bonus casino. A purported salinan saka Caesars bill dipun sinaoni dening Las Vegas Review-Journal bakal èfèktif ban formulir saka Internet gambling, nanging ngukir metu lan kewajiban kanggo poker deleng kanca bonus slot. Harry Reid, D-Nev., wis disedhiyakake umume ing atas saka Nevada perusahaan game, kalebu Caesars lan MGM Resorts Internasional, sing sing meksa nindakake perkara kanggo poker bakal legalized lan diatur federally casino near kula niagara falls. Rodo, Heller ngandika jeksa agung bisa ngetokake wis njupuk wangun ing Congress lan nyemangati liyane diskusi antarane pemain kalebu legislatif sing ndhukung tagihan kanggo durjana game online tanggung casino near kula nashville tn. Kita wis ora idea ngendi konsep iki teka saka lan sinau saka iku liwat media." Jan Jones Blackhurst, a Caesars Hiburan senior wakil presiden sing overseeing perusahaan lobbying ing Web game, ora bisa ngrambah ana casino near kula new orleans.