Anjog casino panyedhiya lunak kanggo online lan tanah basis operator game, Tom Sungu Game, kabaripun wis mlebu menyang persetujuan sing bakal weruh sawijining suite lengkap game integrasi dhateng EveryMatrix platform ttd akomodasi slot ora kasedhiya. Malta-kantor pusaté panyedhiya perpustakaan saka slot video, kang bisa diputer ing desktop, seluler lan tablet, bakal bisa diakses kanggo EveryMatrix kang jaringan operator dening cara saka sawijining CasinoEngine isi aggregator.
Favorit Tom Sungu irah-irahan kayata Blackbeard kang Nggoleki, Monster Madness lan Geisha kang Quest bakal kabeh kabaripun fitur ing platform. CEO kanggo Tom Sungu Game, Ondrej Lapides, ngandika: "Tom Sungu Game tansah looking for kesempatan kanggo tuwuh minangka account lan iki menehi hasil karo EveryMatrix tenan bakal bantuan kita apa sing st maria kang casino sekolah dhasar. EveryMatrix sarwa dumadi sawetara saka industri kang paling gedhe suppliers kabeh ing siji gendheng lan kita are remen kanggo dadi antarane wong-wong mau st maria kang casino massa kaping. We are manteb ing ati kita dhuwur-kualitas irah-irahan bakal ngematake," miturut kanggo release penet st maria kang casino paroki bulletin. Uga ngomentari ing collaboration, CasinoEngine CEO Stian Hornsletten, ngandika: "Kita tansah looking kanggo nambah banget paling apik slot irah-irahan ing pasar kanggo platform kita lan kita manteb ing ati kita wis ngrambah sing kene uga.

Tom Sungu Game portofolio sarwa dumadi kasugihan saka judhul kanggo cocog karo kabeh pemain. Kita katon nerusake kanggo makarya bebarengan ing long-term kemitraan." UK Gambling Komisi ing oktober diwenehake Tom Sungu Game Digabungake Remot Operasi Lisensi, saéngga lengkap sawijining portofolio saka slot bisa ana kanggo salah siji saka industri paling pasar diwasa. st maria kang casino fees sekolah.