Call center bakal kasedhiya yen masalah njedhul karo tamu' hotel tombol kertu, parking ticket, pembalap kang lisènsi, kertu ganjaran, utawa sistem. roulette pour porte fenetre coulissante. Yen sampeyan milih kanggo poto-park ing Monte Carlo, Luxor, utawa Excalibur, saben-dina-ragad bakal $8, nalika parking valet bakal $13 kanggo dina pinten ora saben slot mesin nggawe. Poto-daya parking ing MGM kang pungkasan sing luwih dhuwur sifat, kalebu ing MGM Grand, Bellagio, Mandalay Bay, Aria, New York New York, lan Mirage, bakal $10 nalika saben dina parking valet ragad bakal $18 carane akeh sing ora bellagio casino nggawe. Implementasine saka fees ing Strip ends long-dianakaké entitlement ana pinten ora saben wong nglampahi ing gambling. Absher ngandika yen katon ing dhaptar ing sawijining kabeh iku uga koyone dicokot bingung amarga jumlah saka opsi, "Nanging yen sampeyan miwiti kanggo panah iku mudhun...iku luwih diatur." Tamu tetep ing MGM hotel situs bakal bisa kanggo nggunakake kamar tombol lan fees parking bakal dikenani biaya kanggo sing kamar la quinta inn cedhak foxwoods casino.