Kita ngundang kanggo rawuh kapindho Blockchain & Bitcoin Konferensi Swiss!Eseman-Expo kang blockchain konferensi ing Swiss menehi kesempatan kanggo ketemu global blockchain lan cryptocurrency ahli pinten ora casino heist biaya. Acara ing Geneva nggabungke konferensi nampilaken ahli manca lan demo zona ngendi perusahaan bakal saiki produk sing. Program kalebu diskusi panel lan jarak sesi kanggo peserta saka demo zona la quinta inn cedhak winstar casino. Ing pungkasan juli, ing pilihan liwat sms sistem adhedhasar mbagekke ledger bakal njupuk panggonan ing Zug kalima lake charles casino area. Ing 2018, luwih saka 20 acara ngrancang kalebu konferensi anyar ing Filipina, Australia, India, Thailand, lan mbesuk acara ing Prancis, Swiss, lan Malta la quinta inn & suites lake charles casino area. Dina iki negara wis dhewe "crypto valley" – kutha Zug, ngendi fungsi blockchain ekosistem wis dikembangaké lan akeh misuwur proyèk adhedhasar, kayata Ethereum Foundation, Monetas, Lykke. Pisanan Blockchain & Bitcoin Konferensi Swiss iki dianakaké ing februari lan padha luwih saka 300 peserta. Minangka kanggo aplikasi bisnis saka blockchain, 75% saka Swiss perusahaan rencana kanggo nggabungake teknologi ing telung taun sabanjuré (miturut laporan saka PwC) casino saka medical san jeronimo.
Ing 9 oktober, 2018, Blockchain & Bitcoin Konferensi Swiss bakal njupuk panggonan kanggo kaloro wektu ing Jenewa, Eropah fintech hub casino saka medical hermosillo.