Iku bakal narik kawigaten akeh pengunjung ing basis taunan lan bakal nggawa 10 persen tambah ing pariwisata," Pineault ditambahake. Yunani totoan akeh banget ing mantan Hellinikon bandara reimagining nalika ana gambling outlawed ing california. A bagean saka latar padha digunakake sajrone Yunani hosting saka Olimpiade musim Panas 2004. nalika ana gambling digawe legal. Sawise rampung, Hellinikon Project ramalan kanggo nambah Yunani kang GDP dening 2,4 persen, sing generate €14 milyar ing taunan bathi tax, lan narik kawigaten luwih saka siji yuta turis saben taun nalika ana gambling digawe legal ing uk. Yunani mung patang taun dibusak saka sawijining pamaréntah krisis utang, kang ngasilaken ing telung bailouts saka International Babakan dhuwit Dana, Eurogroup, lan Eropah Tengah Bank nalika ana gambling digawe ilegal ing texas. Casino resort bagean cilik saka Hellinikon Project, lan €8 milyar ($9.68 milyar USD) redevelopment saka mantan Hellinikon International Airport. Pineault wiwit CEO interim peran ing ngisor iki Mario Kontomerkos' ngagetne mundur ing Maret dakota tenung casino watertown south dakota. Mohegan Game lan Hiburan (MGE) dicethakaké minggu iki sing ngarepake kanggo mbukak luwih saka $1 milyar integrasi casino resort ing Atena, Yunani, arang-arang ing 2026 dakota tenung casino watertown sd. Bebarengan karo persetujuan lan ngidinke proses sakdurunge, Pineault ngandika INSPIRASI Athens kamungkinan kanggo welcome sawijining pisanan tamu ing 2026. COVID-19, nanging, nyebabake sing 8.2 persen retraction ing GDP taun pungkasan.