Garber ngandika owah-owahan dicocogaké ing mratelakake panemume, akeh Eropah operator game sadurunge Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak. Penyidik ditakokake Garber wektu minangka CEO saka Optimal Group, Canadian-based game Internet perusahaan pembayaran, lan minangka CEO saka PartyGaming, a Gibraltar-adhedhasar casino online perusahaan sing perdagangan ing London Stock Exchange.
Ing desember 2011, Departemen Kehakiman teka metu karo interpretasi anyar Federal Kabel Tumindak, kang ngandika hukum mung pertained kanggo olahraga wagering dakota tenung casino laut prasmanan. Aku sarujuk karo papan, nanging, yen kita dikenali CEO anyar, aku bakal ninggalake." Optimal, kang Garber kiwa ing taun 2006, mlebu nonprosecution persetujuan ing 2009 lan forfeited $19,1 yuta dakota tenung casino ngerokok toko.

"Ora siji anyar kasunyatan bakal njedhul." sing casino ing italia. Departemen Kehakiman lan mbayar dendo dibalèkaké kanggo aktivitas sadurunge enactment saka Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak ing oktober 2006.

Garber ngandika umum bisa uga ora ngerti beda antarane PartyGaming lan perusahaan kaya Ngiringake Lengkap Poker, kang terus kanggo nampa wagers saka Amerika sawise Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak lan iki dipeksa kanggo nutup dening penuntut ing April 2011 "Black Friday" crackdown ing Internet ilegal game sing cbet poker. "Interpretasi kita sing Massachusetts wis nggawe standar sing meh mokal kanggo ketemu." Garber sajarah uga-nyathet. Selasa, East Boston pamilih ditolak Suffolk Ketinggalan casino rencana, ninggalake project ing limbo sing casino ing italia. bisnis sawise UIGEA liwati." Garber ngandika iki hubungi dening akeh saka co-buruh kanggo nyebut support sawise Massachusetts laporan surfaced.
Saran sing disebabake Caesars Hiburan kanggo mbatalake saka ngajokaken $1 milyar hotel-casino pembangunan ing wilayah Boston.