arlier-saka-samesthine visa kontrol dileksanakake ing waktu papat dening dharatan China panguwasa ing residents dharatan judhul kanggo Macau bisa "dampen dikarepake" kanggo kutha kang premium massa lan VIP muter kanggo November lan desember, ngandika Kredit Suisse AG ing Wednesday laporan sing iku kanggo mriksa bali poker. Visa kontrol wis tightened ahead saka mengeti 20 ing pungkasan desember Macau kang handover; ing tentrem amarga saka samesthine kunjungan dening China pejabat pemerintah, disaranake perantara. Khusus, saka kita pangerten, pemain teka kanggo Macau liwat individu manca rencana (IVS) utawa rangkep demo visa bisa teka mung sapisan sak periode (November 22 desember 20)," wrote Kredit Suisse (Hong Kong) Ltd kang analysts Kenneth Fong, Lok Kan Chan lan Rebecca Hukum ing laporan, kasebut diskusi karo sumber-sumber industri. Menapa malih, pengunjung sing wis applied kanggo IVS utawa paket demo ngetik Macau ing siji sasi kepungkur (oktober 22 November 22) sing ora diijini kanggo aplikasi-maneh kuwi visa," ngandika Kredit Suisse tim sing wuta ing poker.
Wigati ditambahaké sing pengunjung Cina isih bisa nggunakake transit visa kanggo teka Macau, nanging aplikasi kuwi bakal mbutuhake bener tiket pesawat kanggo perjalanan panggonan.nomer brokerages wis spekulasi bilih Presiden China kang a, B Jinping bakal visit Macau ing desember kanggo nandhani mengeti 20 Macau kang handover sing casino ing perusahaan. Sawetara analysts mikir kuwi neng bisa depress saben wulan GGR minangka sawetara daratan Cina pemain bisa uga aktif milih kanggo tetep adoh saka Macau ing wektu sing diamond casino & resor skor amba ing los santos. Ana wis ora resmi tembung ing sembarang Presiden a, B riko kanggo Macau.acau kang Sekretaris Keamanan, Wong Sio Chak, kasebut ing arahan sadurungé iki minggu kanggo media sing panguwasa lokal wis damel kiat efforts kanggo njamin safety saka sawetara acara gedhe-ukuran dijadwal kanggo taun-mburi, kalebu hajat kanggo mengeti 20 Macau Khusus Administrative Region (SAR) diamond casino heist kriya. Near jangka, kita pracaya kontrol lalu lintas ahead saka potensial Presiden a, B riko lan kasunyatan sing gedhe pemain sing ana kamungkinan kanggo supaya ngetik Macau ing wektu sensitif ngirim babras Macau GGR," analysts ngandika. diamond casino & resor peta.