Miturut sumber... Ing NJSCOOP bakal kalebu Acara Utama Depositor Freeroll ing April 26. Pemain ora kudu online kanggo menang saka turnamen iki, kang ditambahake bonus!uga, situs bakal kurban $3 Muter lan Pindhah kang, kang ngidini pemain kanggo menang kursi kanggo acara uga! diamond casino & resor skor amba ing los santos. PokerStars wis dirilis jadwal mbesuk festival, ngumumke total 96 acara karo total $1.2 yuta munggah kanggo entuk!NJSCOOP Details: Pemain bisa saingan ing 48 beda turnamen sak NJSCOOP, karo kurang lan dhuwur-mburi tuku-ing pilihan diamond casino heist kriya. Iku wis $50 tuku-in ing mburi kurang, aturan $30,000 ing hadiah dhuwit diamond casino & resor peta. Pemain sing njupuk bagéyan ing acara lan gagal kanggo entuk mbayari bakal kanthi otomatis bisa ngetik ing Shootout slot mesin karo dodo bandha. Turnamen bakal njupuk panggonan ing werna-werna format kalebu Omaha, Pitu-Kertu kandang jaran, Pipis, Game lan Ora ana Watesan Hold ' em. Acara tuku-in bakal ing sawetara rega saka $5 kanggo $1,000.